Teollisuuden notkea kumppani:
Tutustu Notran, NotraTekin ja Kolmikoneistuksen palveluihin

Notra Oy

Teollisuuden notkea kumppani

Notra on vuonna 2019 perustettu raumalainen projekteihin ja kunnossapitoon erikoistunut yritys, jonka kantava voima on kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö yhdistettynä rautaiseen asiakaspalveluun. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin pienet kuin suuretkin yritykset.
Meille mikään projekti ei ole mahdoton – pidämme haasteista ja meillä riittää kapasiteettia niiden ratkaisemiseen. Autamme asiakkaitamme tekemään heidän tuotannostaan mahdollisimman tehokasta ja sujuvaa.

NotraTek Oy

-Sähkömoottorien asiantuntija

NotraTek Oy perustettiin alkuvuodesta 2022 lisäämään palvelutarjontaa, parantamaan sähkömoottori- ja oheislaitemyyntiä sekä kehittämään sähkömoottorien huolto- ja korjaustoimintaa. Palveluita tukee luotettavat sekä laajat verkostot, yli 40 vuoden kokemus sähkömoottoreista ja laitteista sekä nopea asiakaspalvelu.

Kolmikoneistus Oy

-Yksittäisistä kappaleista keskisuuriin sarjoihin

Kolmikoneistus tarjoaa koneistuspalvelua rautaisella ammattitaidolla ja tinkimättömällä palveluasenteella -jo vuodesta 2008 lähtien.

Osallistu arvontaan!

Jättämällä yhteystietosi osallistut kätevän Hikokin akkuporakoneen arvontaan

HiKOKI:n ainutlaatuinen 18V akkukonepaketti joka sisältää poran / ruuvinvääntimen DS18DBSL sekä iskevän ruuvinvääntimen WH18DBSL. Mukana myös 2 kpl erittäin tehokkaita 18V 5 Ah akkuja, latauslaite ja HSC-konelaukku.
Arvo noin 450 €.

Tiimi valmiina auttamaan

Risto Kuusisto
Toimitusjohtaja, Notra Oy
Tomi Ojanen
Tomi Ojanen
Toimitusjohtaja, NotraTek Oy ja Kolmikoneistus Oy
Myyntijohtaja, Notra Oy
Kari Lundgren
Kari Lundgren
Yksikön päällikkö, Notra Oy (Porin alue, Projektit)
Copyright © 2022 | Notra Oy

Kiitos!

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.