Etusivu » Uutiset » Kokonaisvaltaista kunnossapitoraportointia uReportingin avulla

Kokonaisvaltaista kunnossapitoraportointia uReportingin avulla

Notra hyödyntää Invertion Oy:n kehittämää uReportingia monipuolisesti päivittäisessä toiminnassaan. uReporting on kunnossapito- ja raportointijärjestelmä, josta on saatavilla selainpohjainen työpöytäkäyttöliittymä sekä mobiilisovellus Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille.
uReportingilla pystyy tekemään muun muassa turvallisuushavainnot, riskienkartoitukset, ennakkohuoltosuunnitelmat, käynnissäpitokierrokset, huoltopyynnöt sekä käyttöönottotarkastukset. Raportointi on erittäin helppoa ja vaivatonta mobiilisovelluksen kautta älypuhelimella tai tablet-tietokoneella.
”Tavoitteemme on aina ollut parantaa asiakkaidemme töiden raportoinnin laatua ja seurattavuutta. uReporting-mobiilisovelluksella jokainen pystyy helposti raportoimaan tehtävänsä järjestelmään, jolloin tieto asiakkaalle ja esimiehelle kulkee reaaliajassa.”
– Niko Pakula, Invertion Oy
Notra x uReporting
Notralaiset käyttävät uReportingia tällä hetkellä esimerkiksi turvallisuushavaintojen tekemisessä sekä asiakkaiden koneiden ja laitteiden määräaikaistarkastuksissa- ja huolloissa. uReporting tehostaa sekä Notran että loppuasiakkaan toimintaa, kehittää yrityksen työturvallisuusseurantaa sekä sujuvoittaa henkilöstön arkea.
“uReportingin avulla saadaan dokumentoitua tarkka häiriön syy sekä aiemmin tehdyt toimenpiteet. Tämä helpottaa tilanteen analysointia ja kehittää kunnossapitotoiminnan tasoa yhteistyössä nosturin operaattorin kanssa.” – Petri Viinikkala, Euroports Finland Oy

Teillekin räätälöity ennakkohuolto-ohjelma?

Notran asiakkaille on mahdollista rakentaa räätälöity ennakkohuolto-ohjelma, mikä tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Vikailmoitukset ja huoltopyynnöt pystytään tekemään suoraan sovelluksella, jolloin tieto kulkee kunnossapidolle reaaliaikaisesti. Mikäli haluaisitte kuulla lisää uReportingin lukuisista käyttömahdollisuuksista, voitte olla yhteydessä omaan Notran yhteyshenkilöönne, Notran toimitusjohtaja Risto Kuusistoon tai Invertionin toimitusjohtaja Niko Pakulaan. Yhteystiedot löytyvät alta.
Notra - uReporting

NotraTekin tiedote

Hannu Rinne ja Notra Oy ovat perustaneet uuden yrityksen, joka kantaa nimeä NotraTek. Toiminta on käynnistynyt ja sitä kehitetään järjestelmällisesti eteenpäin.

Lue lisää

Notran osaaja esittäytyy

Hannu Heikkilä: ”Notran ammattitaidolle on jatkossakin tarvetta maailmalla.”
Hannu Heikkilä on pian 56-vuotias kokenut ammattilainen ja hänellä on laajan kokemuksensa sekä…

Lue lisää

Notraan olen voinut luottaa

”Toimitamme ja valmistamme paperitehtaiden valmiiden paperirullien jälkikäsittelyjärjestelmiä, kuten kuljetus- ja pakkausjärjestelmiä kokonaisina projektitoimituksina ympäri maailman.”

Lue lisää

Kiitos!

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.