Notra myy sitä,
mitä parhaiten osaa

”Suunnittelemme ja valmistamme Raumalla meriteollisuuden ohjauspotkurilaitejärjestelmiä. Meidän tuotantomme laitteet ja järjestelmät ovat hyvin spesifisiä ja niiden kunnossapito vaatii laajaa osaamista. Halusimme kyvykkään toimittajan, jolta saamme kaikki kunnossapidon palvelut. Notralla on monipuolista osaamista ja he myyvät sitä, mitä parhaiten osaavat. Notralaiset eivät lähde asiakkaan luo harjoittelemaan. He ovat myös joustavia, eli aikataulut sovitaan aina meidän tarpeidemme mukaan.

Lisäksi työturvallisuus on meille erittäin tärkeä asia ja Notralla oli oma mittarointi- ja raportointijärjestelmänsä valmiina, joten näitä asioita ei tarvinnut heille erikseen selittää.”

– Timo Kakko, Maintenance, Kongsberg Maritime Finland Oy

NotraTekin tiedote

Hannu Rinne ja Notra Oy ovat perustaneet uuden yrityksen, joka kantaa nimeä NotraTek. Toiminta on käynnistynyt ja sitä kehitetään järjestelmällisesti eteenpäin.

Lue lisää

Notran osaaja esittäytyy

Hannu Heikkilä: ”Notran ammattitaidolle on jatkossakin tarvetta maailmalla.”
Hannu Heikkilä on pian 56-vuotias kokenut ammattilainen ja hänellä on laajan kokemuksensa sekä…

Lue lisää

Notraan olen voinut luottaa

”Toimitamme ja valmistamme paperitehtaiden valmiiden paperirullien jälkikäsittelyjärjestelmiä, kuten kuljetus- ja pakkausjärjestelmiä kokonaisina projektitoimituksina ympäri maailman.”

Lue lisää

Kiitos!

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.