Notra Oy:n uusi toimitusjohtaja esittäytyy

Risto Kuusisto
Risto Kuusisto on 37-vuotias sähkövoimatekniikan insinööri. Kokonaiskunnossapito on hänelle hyvin tuttua. Hän työskenteli Sataservicellä vuosina 2004-2019, toimien viimeisenä Rauman ja Turun alueen aluejohtajana. Risto on toiminut viimeisien vuosien aikana yrittäjänä myyden esimerkiksi asiantuntijapalveluita liittyen kunnossapitoon ja tekniikkaan. Myös uusiutuvien energialähteiden parissa työskentely on tuttua.
Kuusisto on 1.6. alkaneesta toimestaan innostunut ja kertoo, miksi halusi lähteä Notran matkaan: ”Tässä on itselleni mukana sopivasti sekä uutta että vanhaa. Notra on hyvässä kasvussa oleva yritys, jolla on mahdollisuudet kehittyä yhdeksi alan merkittävistä toimijoista. On hieno päästä yritykseen, jossa on hyvää porukkaa töissä ja pääsee heidän kanssaan yhdessä kehittämään yritystä eteenpäin. On tärkeää, että pääsemme yhdessä luomaan työpaikkaa, jossa työntekijät viihtyvät ja jota asiakas arvostaa.”
Kuusisto lähtee Notra Oy:llä kehittämään entisestään Notran tekemistä järjestelmällisempään suuntaan, jossa työt tehdään laadukkaasti joustavuudesta tinkimättä. Henkilöstön osaaminen, asiakaspalvelu ja työtyytyväisyys tulee olemaan notralaisten keskiössä. ”Tyytyväiset työntekijät ovat laadukkaan asiakaspalvelun elinehto.”
Joustavuus, nopea toiminta, kokonaisvaltainen tekniikan osaaminen kuvaavat Kuusiston mielestä Notraa yrityksenä ja ne ovatkin erinomaisia kilpailuetuja alalla.
Kuusisto haluaa korostaa yhteistyön merkitystä: ”Odotan innolla, että päästään yhdessä kehittämään yritystä. Yhdessä tarkoittaa meitä kaikkia –asiakkaita, kumppaneita ja notralaisia. Haluamme tehdä laadukasta ja mielekästä työtä.”
Notra tiivistää yhteistyötään Kolmikoneistuksen ja NotraTekin kanssa. Näillä toimenpiteillä vahvistamme osaamistamme ja haluamme parantaa asiakastyytyväisyyttämme.

NotraTekin tiedote

Hannu Rinne ja Notra Oy ovat perustaneet uuden yrityksen, joka kantaa nimeä NotraTek. Toiminta on käynnistynyt ja sitä kehitetään järjestelmällisesti eteenpäin.

Lue lisää

Notran osaaja esittäytyy

Hannu Heikkilä: ”Notran ammattitaidolle on jatkossakin tarvetta maailmalla.”
Hannu Heikkilä on pian 56-vuotias kokenut ammattilainen ja hänellä on laajan kokemuksensa sekä…

Lue lisää

Notraan olen voinut luottaa

”Toimitamme ja valmistamme paperitehtaiden valmiiden paperirullien jälkikäsittelyjärjestelmiä, kuten kuljetus- ja pakkausjärjestelmiä kokonaisina projektitoimituksina ympäri maailman.”

Lue lisää

Kiitos!

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.