Notralaiset eivät
jätä pulaan

”Euroports operoi Raumalla Suomen kolmanneksi suurinta konttisatamaa. Muutama vuosi sitten meille tuli tarve STS konttinosturin modernisointiin. Käytettävyyttä piti parantaa ja samalla varmistaa koneen elinkaaren jatkuminen pitkälle tulevaisuuteen. Notra tarjosi työn ylivoimaisesti lyhyimmällä toimitusajalla ja kilpailukykyisellä hinnalla. Meillä oli hyviä kokemuksia heistä jo ennestään, joten luotimme siihen, että he hoitavat homman.

Nykyään Notra vastaa kaikkien nostureidemme kunnossapidosta kokonaisvaltaisesti. Nosturit ovat meidän toimintamme kannalta kriittisiä ja niiden on oltava käyttökunnossa aina kun laiva tulee satamaan. Notran matala organisaatiorakenne ja joustava toimintatapa mahdollistaa sen, että ennakkohuollot ja korjaukset voidaan tehdä lyhyelläkin varoitusajalla. Ongelmien ilmaantuessa Notralaiset eivät jätä meitä pulaan.”

– Petri Viinikkala, tekninen päällikkö, Euroports Rauma Oy

NotraTekin tiedote

Hannu Rinne ja Notra Oy ovat perustaneet uuden yrityksen, joka kantaa nimeä NotraTek. Toiminta on käynnistynyt ja sitä kehitetään järjestelmällisesti eteenpäin.

Lue lisää

Notran osaaja esittäytyy

Hannu Heikkilä: ”Notran ammattitaidolle on jatkossakin tarvetta maailmalla.”
Hannu Heikkilä on pian 56-vuotias kokenut ammattilainen ja hänellä on laajan kokemuksensa sekä…

Lue lisää

Notraan olen voinut luottaa

”Toimitamme ja valmistamme paperitehtaiden valmiiden paperirullien jälkikäsittelyjärjestelmiä, kuten kuljetus- ja pakkausjärjestelmiä kokonaisina projektitoimituksina ympäri maailman.”

Lue lisää

Kiitos!

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.