Notran osaaja esittäytyy

Notralaiset Israelissa osa 1

Hannu Heikkilä: ”Notran ammattitaidolle on jatkossakin tarvetta maailmalla.”
Hannu Heikkilä on pian 56-vuotias kokenut ammattilainen ja hänellä on laajan kokemuksensa sekä osaamisensa myötä lusikka monessa eri sopassa. Huumorintajuinen raumalainen toimii Notralla niin sähköasentajana kuin nosturiasiantuntijana ja monipuolisesti eri teollisuuden kunnossapitotöissä.
Notralaiset Heikkilä mukaan lukien olivat jakamassa ammattitaitoaan paikallisille asentajille Israelissa satamatyömaalla. Notralaiset tarjosivat monipuolista konsultointia ja ohjeistivat muun muassa uusien koneiden käyttöönottotarkastuksissa ja nosturien parissa.
Hannun mukaan oli opettavaista toimia uudenlaisessa työympäristössä ja tutustua eri kulttuurin tapoihin. ”Paikalliset olivat niin tyytyväisiä palveluun, jotta toivoivat lisää notralaisia paikalle,” kertoo Heikkilä ja jatkaa: ”Notran ammattitaidolle on jatkossakin tarvetta maailmalla, meillä on pohjalla hyvä kielitaito, erinomainen tietotaito -monipuolisesta osaamisesta puhumattakaan.”

NotraTekin tiedote

Hannu Rinne ja Notra Oy ovat perustaneet uuden yrityksen, joka kantaa nimeä NotraTek. Toiminta on käynnistynyt ja sitä kehitetään järjestelmällisesti eteenpäin.

Lue lisää

Notraan olen voinut luottaa

”Toimitamme ja valmistamme paperitehtaiden valmiiden paperirullien jälkikäsittelyjärjestelmiä, kuten kuljetus- ja pakkausjärjestelmiä kokonaisina projektitoimituksina ympäri maailman.”

Lue lisää

Kiitos!

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.