NotraTekin tiedote

NotraTek –Yritys, joka tuntee sähkömoottorit

Hannu Rinne ja Notra Oy ovat perustaneet uuden yrityksen, joka kantaa nimeä NotraTek. Toiminta on käynnistynyt ja sitä kehitetään järjestelmällisesti eteenpäin. Yritys perustettiin lisäämään palvelutarjontaa, parantamaan sähkömoottori- ja oheislaitemyyntiä sekä kehittämään sähkömoottorien huolto- ja korjaustoimintaa.
NotraTekin palveluita tukee luotettavat sekä laajat verkostot, yli 40 vuoden kokemus sähkömoottoreista sekä laitteista ja pyrkimys nopeaan asiakaspalveluun.
Kumppanina NotraTek on helposti lähestyttävä, luotettava, palvelualtis, laadukas sekä suoraviivainen yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen osaamisen asiakkailleen.
NotraTekin tavoitteena on olla hallitusti kasvava yritys, joka työllistää ihmisiä ja kouluttaa tulevia osaajia ammattilaisiksi. Kun yritys pyrkii kasvamaan, sen täytyy kasvattaa myös osaajia, jotta toiminta pysyy tasapainossa.
Lisätietoja antaa
Tomi Ojanen, toimitusjohtaja, puh. 040 583 9923
Hannu Rinne, myynti/tuotanto, puh. 040 505 6444

Notran osaaja esittäytyy

Hannu Heikkilä: ”Notran ammattitaidolle on jatkossakin tarvetta maailmalla.”
Hannu Heikkilä on pian 56-vuotias kokenut ammattilainen ja hänellä on laajan kokemuksensa sekä…

Lue lisää

Notraan olen voinut luottaa

”Toimitamme ja valmistamme paperitehtaiden valmiiden paperirullien jälkikäsittelyjärjestelmiä, kuten kuljetus- ja pakkausjärjestelmiä kokonaisina projektitoimituksina ympäri maailman.”

Lue lisää

Kiitos!

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.