Sähköautomaatio

Hallitsemme kaikki käytetyimmät ohjelmistot

Sähkösuunnittelu

Hyvä sähkösuunnittelu on keskeinen osa tuotannon tehostamista. Teemme teollisuuden sähköautomaatiosuunnitelmat asiakkaan tarpeet huomioiden sekä ottaen huomioon kustannustehokkuuden. Käytämme sähkösuunnittelussa Eplan ja Cads suunnitteluohjelmia.

Sähköasennukset

Teemme sähköasennuksia sekä jo olemassa oleviin että uusiin tuotantolinjoihin ja -laitteisiin. Keskeinen osa tuotannon modernisointia on tehokas ja toimiva sähkö- ja automaatiokeskus. Valmistamme sähkö- ja automaatiokeskukset nykytarpeiden mukaan, mutta huomioiden myös tulevaisuuden haasteet.

Ohjelmointi & modernisoinnit

Osaava automaatiotiimimme tekee olemassa olevien tuotantolinjojen modernisointeja ja tehostamisia sekä erilaisia mittausjärjestelmiä. Teemme ohjelmointia myös uusiin tuotantolinjoihin. Hallitsemme kaikki käytetyimmät ohjelmistot mm. ABB, Beckhoff, Siemens, Mitsubishi ja Omron. Robotiikka ja robottiohjelmointi sekä logiikkaohjelmointi on meillä myös hallussa samoin kuin PLC-ohjelmointi.

Vianhaku

Kun kone ei toimi, tärkein tavoitteemme on selvittää missä vika on ja saada laite toimimaan mahdollisimman nopeasti. Ammattitaitoisella sähköautomaatiotiimillämme on vahva kokemus vianhausta ja etsimme parhaan ratkaisun lisäksi myös kustannustehokkaan ratkaisun.
Me autamme, jotta saatte työn luistamaan tehokkaasti!
Näin homma etenee
1.
Tutustumme
tuotantoon
2.
Teemme ratkaisu- ehdotuksen
– vaikka heti
3.

Toteutamme sen
käytännössä

4.

Onnistumisista
notkeaan
kumppanuuteen

Soita niin tulemme käymään!

Voit ottaa myyntiimme yhteyttä myös tällä lomakkeella:

Sähköautomaatio
Janne Sarin

Kiitos!

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.