Asiakkaiden kokemuksia

Notra myy sitä, mitä parhaiten osaa
"Suunnittelemme ja valmistamme Raumalla meriteollisuuden ohjauspotkurilaitejärjestelmiä. Meidän tuotantomme laitteet ja järjestelmät ovat hyvin spesifisiä ja niiden kunnossapito vaatii laajaa osaamista.
Halusimme kyvykkään toimittajan, jolta saamme kaikki kunnossapidon palvelut. Notralla on monipuolista osaamista ja he myyvät sitä, mitä parhaiten osaavat. Notralaiset eivät lähde asiakkaan luo harjoittelemaan. He ovat myös joustavia, eli aikataulut sovitaan aina meidän tarpeidemme mukaan.

Lisäksi työturvallisuus on meille erittäin tärkeä asia ja Notralla oli oma mittarointi- ja raportointijärjestelmänsä valmiina, joten näitä asioita ei tarvinnut heille erikseen selittää ."

- Timo Kakko, Maintenance, Kongsberg Maritime Finland Oy
Notraan olen voinut luottaa
"Toimitamme ja valmistamme paperitehtaiden valmiiden paperirullien jälkikäsittelyjärjestelmiä, kuten kuljetus- ja pakkausjärjestelmiä kokonaisina projektitoimituksina ympäri maailman. Notra on tehnyt näiden järjestelmien asennusprojekteissa sähköasennuksia.

Meidän on saatava aina koko urakka valmiiksi aikataulussa ja silloin korostuvat yhteistyökumppaneissa sellaiset ominaisuudet, kuten toiminnan sujuvuus, laatu ja aikatauluissa pysyminen. Projektin kannalta on pahinta, jos sovitut resurssit eivät ilmesty työmaalle. Luotettavuus on siis tärkeää ja Notraan olen voinut luottaa.

Notralaiset ovat helposti lähestyttäviä ja heidän kanssaan pystyy aina keskustelemaan ja asiat menevät eteenpäin. Voin luottaa siihen, ettei tule mitään yllätyksiä.

Jos pitää valita yksi sana, joka kuvaa notralaisia, niin se on joustava.”

- Matias Lehtinen, projektipäällikkö, Raumaster Oy
Notralaiset eivät jätä pulaan
"Euroports operoi Raumalla Suomen kolmanneksi suurinta konttisatamaa. Muutama vuosi sitten meille tuli tarve STS konttinosturin modernisointiin. Käytettävyyttä piti parantaa ja samalla varmistaa koneen elinkaaren jatkuminen pitkälle tulevaisuuteen. Notra tarjosi työn ylivoimaisesti lyhyimmällä toimitusajalla ja kilpailukykyisellä hinnalla. Meillä oli hyviä kokemuksia heistä jo ennestään, joten luotimme siihen, että he hoitavat homman.

Nykyään Notra vastaa kaikkien nostureidemme kunnossapidosta kokonaisvaltaisesti. Nosturit ovat meidän toimintamme kannalta kriittisiä ja niiden on oltava käyttökunnossa aina kun laiva tulee satamaan. Notran matala organisaatiorakenne ja joustava toimintatapa mahdollistaa sen, että ennakkohuollot ja korjaukset voidaan tehdä lyhyelläkin varoitusajalla. Ongelmien ilmaantuessa Notralaiset eivät jätä meitä pulaan.”

- Petri Viinikkala, tekninen päällikkö, Euroports Rauma Oy

Kiitos!

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.