Etusivu » Uutiset » Tavataanhan alihankintamessuilla

Tavataanhan alihankintamessuilla!

Alihankintamessut osastopaikka - Notra
Notra osallistuu 27-29.9.2022 järjestettäville alihankintamessuille osastopaikalla C821.
Mukana on Notran, NotraTekin ja Kolmikoneistuksen henkilöstöä.
Meidän notralaisten ydintä on kokonaisvaltainen teollisuuden kunnossapito ja projekteihin erikoistuminen. Lisäksi meiltä löytyy laajalti erikoisosaamista muun muassa automaation, nosturien, laitteiden ja koneiden modernisointien sekä turvallistamisen parista. Notra pystyy palvelemaan asiakkaitaan pienemmistä projekteista koko laitoksen kunnossapitoon.
NotraTek on sähkömoottorien asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Yritys toimii sähkömoottori- ja oheislaitemyynnin sekä niiden huolto- ja korjaustoiminnan parissa.
Kolmikoneistus on täyden palvelun kone- ja varaosapaja. Yrityksen erikoisosaamista on muun muassa CNC- ja manuaalikoneistus, kokoonpanotyöt, lämpö- ja pintakäsittelyt sekä hitsaus.
Yhdessä pystymme vastaamaan asiakkaiden monipuolisiin tarpeisiin paremmin ja tuottamaan toiminnallamme asiakkaille lisäarvoa. Yhteistyömme on suoraviivaista, saumatonta ja sanan varsinaisessa merkityksessä ketterää.
Tervetuloa juttelemaan kanssamme päivän polttavista puheenaiheista ja tutustumaan laajaan palveluvalikoimaamme.
Nähdään messuilla.

NotraTekin tiedote

Hannu Rinne ja Notra Oy ovat perustaneet uuden yrityksen, joka kantaa nimeä NotraTek. Toiminta on käynnistynyt ja sitä kehitetään järjestelmällisesti eteenpäin.

Lue lisää

Notran osaaja esittäytyy

Hannu Heikkilä: ”Notran ammattitaidolle on jatkossakin tarvetta maailmalla.”
Hannu Heikkilä on pian 56-vuotias kokenut ammattilainen ja hänellä on laajan kokemuksensa sekä…

Lue lisää

Notraan olen voinut luottaa

”Toimitamme ja valmistamme paperitehtaiden valmiiden paperirullien jälkikäsittelyjärjestelmiä, kuten kuljetus- ja pakkausjärjestelmiä kokonaisina projektitoimituksina ympäri maailman.”

Lue lisää

Kiitos!

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.