Teollisuuden
Notkea Kumppani

Vietimme 17.3.2022 3-vuotissyntymäpäivää ja nyt on aika vetää yhteen tarinamme tähän asti.

Pitkälle on tultu vuodesta 2019, kun ensimmäinen työntekijämme Hannu Heikkilä aloitti Notralla jopa päivää ennen, kun meillä oli virallinen Y-tunnus olemassa -toimitiloista puhumattakaan. Tammikuusta 2020 asti modernit toimitilamme ovat sijainneet Rauman Isometsässä. Ikimuistoisen ensimmäisen projektimme teimme Eurofinnsille sellujauhimeen liittyen. Aluksi asiakkaita tuli yksi viikossa ja näin alkunsa sai Rauman sekä Porin aluehuollot. Kasvu oli tasaista, kunnes vuoden 2020 lopulla henkilöstömäärämme kasvoi 45 hengellä, kun aloimme vastaamaan HKScanin Rauman tehtaan kunnossapidosta. Kasvu on muuten ollut tasaista ja varmaa.

Nykyhetkessä Notra on moniosaajien kunnossapitotalo ja monien erikoisosaajien ammattitaidon avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun, oli kyse sitten laatu, kunnossapito- tai kehittämistehtävistä. Sloganimme ”Myy huolesi meille” kiteyttää toimintamme hyvin, hommat hoituvat kunnialla maaliin joko oman henkilöstömme tai laajojen yhteistyökumppanien avulla. Tälläkin hetkellä työskentelemme esimerkiksi kahdeksassa uniikissa projektissa ja tuotamme lisäarvoa asiakkaan toiminnalle.
Tulevaisuudessa tulemme olemaan kokonaisvaltainen teknologiatalo, jolla on korkeatasoista osaamista esimerkiksi automaation ja robotiikkajärjestelmien parissa. Tulemme myös olemaan johtava toimija kunnossapidon parissa toimialueellamme, ellemme sitä jo ole. Panostamme tulevaisuuteen koko ajan ja kehitämme toimintaamme niin asiakkaiden, työntekijöiden, kuin myös työnhakijoiden näkökulmasta.
Picture of Aurinkoista kevään jatkoa toivottaen,

Aurinkoista kevään jatkoa toivottaen,

Tomi Ojanen, Toimitusjohtaja
Notra Oy

NotraTekin tiedote

Hannu Rinne ja Notra Oy ovat perustaneet uuden yrityksen, joka kantaa nimeä NotraTek. Toiminta on käynnistynyt ja sitä kehitetään järjestelmällisesti eteenpäin.

Lue lisää

Notran osaaja esittäytyy

Hannu Heikkilä: ”Notran ammattitaidolle on jatkossakin tarvetta maailmalla.”
Hannu Heikkilä on pian 56-vuotias kokenut ammattilainen ja hänellä on laajan kokemuksensa sekä…

Lue lisää

Notraan olen voinut luottaa

”Toimitamme ja valmistamme paperitehtaiden valmiiden paperirullien jälkikäsittelyjärjestelmiä, kuten kuljetus- ja pakkausjärjestelmiä kokonaisina projektitoimituksina ympäri maailman.”

Lue lisää

Kiitos!

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.