Notkea Kumppani

Teollisuuden

Notkea Kumppani

Notra on vuonna 2019 perustettu raumalainen projekteihin ja kunnossapitoon erikoistunut yritys, jonka kantava voima on kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö yhdistettynä rautaiseen asiakaspalveluun. Asiakkaan haasteet ovat meidän polttoainettamme ja me nautimme niiden ratkaisemisesta. Olemme yksityisomisteinen ja toimimme pääasiassa Länsi-Suomen alueella, mutta toteutamme erilaisia teollisuuden kunnossapitoon liittyviä projekteja joustavasti ympäri Suomen.

Asiakaskuntaamme kuuluvat niin pienet kuin suuretkin yritykset. Meille mikään projekti ei ole mahdoton – pidämme haasteista ja meillä riittää kapasiteettia niiden ratkaisemiseen. Autamme mielellämme asiakkaitamme tekemään heidän tuotannostaan mahdollisimman tehokasta ja sujuvaa. 

Arvot ja toiminta

Notra Oy on aito, rehellinen ja tekijöidensä näköinen. Koneiden tunteminen on meidän työtämme ja tahdomme ratkaista asiakkaidemme ongelmat.

Oikea-aikainen ja oikein mitoitettu ennakkohuolto takaa laadukkaan ja kustannustehokkaan tuotannon. Kokeneet ammattilaiset takaavat onnistuneen lopputuloksen, on sitten kyse tunnin vikakeikasta tai vaativasta projektitoimituksesta.

Monialaisen verkostomme kautta voimme tarjota ”avaimet käteen” projekteja, aina alkusuunnittelusta loppusiivoukseen.

Tule meille töihin

Notralla työskentelee teollisuuden kunnossapidon ja projektien ammattilaisia.
Työntekijämme ovat yrityksemme perusta ja haluamme tarjota heille vastuuta, ja mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistaan kasvavassa yrityksessä.
Organisaatiomme on matala eikä meillä ole turhaa byrokratiaa.
Tästä linkistä pääset tutustumaan notralaisiin.

Notra numeroina

Liikevaihto
0 mlj.
Henkilöstö
0
Toimitettua projektia
yli 0
Kokonaiskunnossapito kohdetta
0
Ura notralla
Oletko yksi meistä?
Katso avoimet työpaikat ja jätä hakemus!
Avoimet työpaikat

Kiitos!

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.