Etusivu » Töissä Notralla » Hannu Heikkilä on monipuolinen osaaja

Hannu Heikkilä on monipuolinen osaaja

Hannu Heikkilä on 56-vuotias kokenut ammattilainen ja hänellä on laajan kokemuksensa sekä osaamisensa myötä lusikka monessa eri sopassa – Hannu oli myös Notran ensimmäinen työntekijä! Huumorintajuinen raumalainen toimii Notralla niin sähköasentajana kuin nosturiasiantuntijana sekä monipuolisesti eri teollisuuden kunnossapitotöissä. Ennen Notraan saapumistaan Hannu on työskennellyt Sataservicellä ja ABB:llä.
Hannulla on työuraa takana kohta 40 vuotta ja tänä aikana hän on kehittänyt osaamistaan säännöllisesti. Perustana on sähköasentajan tutkinto vuodelta 1984, jonka jälkeen hän on käynyt lukuisia täydentäviä kursseja ja koulutuksia. Hannu valmistui syksyllä 2022 teknikoksi. Opiskelu oli helppoa työn ohessa, koska se tuki molempien tarpeita ja sekä työnantaja, että työntekijä olivat joustavia.
Hannu Heikkila - Notra, nosturit
Hannun erikoisalaa ovat nosturit. Nosturiasentajalla täytyy olla osaamista sekä mekaniikasta, että sähkö- ja automaatiotekniikasta. Heikkilä on ollut mukana myös hyvin monessa nosturin modernisointiprojektissa, jotka kuuluvatkin Notran ydinosaamiseen.
Hannun työ on hyvin monipuolista sekä vaihtelevaa. Notralaiset Hannu mukaan lukien olivat jakamassa ammattitaitoaan paikallisille asentajille Israelissa satamatyömaalla. Notralaiset tarjosivat monipuolista konsultointia ja ohjeistivat muun muassa uusien koneiden käyttöönottotarkastuksissa ja nosturien parissa.
Hannun mukaan oli opettavaista toimia uudenlaisessa työympäristössä ja tutustua eri kulttuurin työtapoihin. ”Paikalliset olivat niin tyytyväisiä palveluun, jotta toivoivat lisää notralaisia paikalle,” kertoo Heikkilä ja jatkaa: ”Notran ammattitaidolle on jatkossakin tarvetta maailmalla, meillä on pohjalla hyvä kielitaito, erinomainen tietotaito – monipuolisesta osaamisesta puhumattakaan. Myös oman ammattitaitoni kasvattamisen kannalta Israelin projekti oli erittäin hyödyllinen.”

Kiitos!

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.