Etusivu » Töissä Notralla » Koulun penkiltä kehityskoordinaattoriksi

Koulun penkiltä kehityskoordinaattoriksi

Olen Saku Takala, 23-vuotias porilainen. Valmistuin toukokuussa 2022 Tuotantotalouden ja -tekniikan insinööriksi. Työskentelen Notralla kehityskoordinaattorina.
Päädyin Notralle jo opiskelujen aikana Digiraivaajat -hankkeen kautta. Aluksi työskentelin kolmena päivänä viikossa, tein opinnäytetyötä Notralle ja viimeistelin opintojani. Toukokuussa 2022 sain vakituisen työsopimuksen. Minulle luvattiin monipuolinen toimenkuva ja sen myös olen saanut!
Koen olevani hyvin monikäyttöinen työntekijä ja olenkin päässyt olemaan mukana hyvin erilaisten asioiden parissa –ja se on työn suola. Yritän kertoa tiivistäen, mitä kaikkea teen Notralla:
Saku Takala-Notra-Oy
Päällimmäisenä nousee mieleen HR-asioiden ja prosessien kehittäminen, viestinnän kehittäminen, raportointi, ennakkohuoltojen ja käynnissäpitokierrosten luominen kunnossapitojärjestelmään, sisäiset auditoinnit ja auditoinnin tarkastuksen valmistelut sekä yksikön päälliköiden avustaminen erilaisissa tilanteissa. Yksi asia, josta olen erityisesti nauttinut, on se, että olen tiiviisti päässyt olemaan mukana rekrytoinneissa ja yleisestikin toiminnan kehittämisessä, on se sitten liittynyt sisäiseen kehittämiseen tai vaikkapa asiakastyytyväisyyden lisäämiseen.
Olemme kasvuyritys ja meillä on osaamista sekä potentiaalia. On erittäin mielenkiintoista päästä olemaan osa kokonaisuutta ja olla mukana näkemässä, mihin suuntaan kehitymme yrityksenä.
Koen olevani etuoikeutettu, kun pääsen työskentelemään erittäin osaavien ammattilaisten kanssa. Olen viihtynyt täällä Raumalla erittäin hyvin, vaikka porilainen olenkin. Olen saanut vastuuta ja tukea, kun olen sitä tarvinnut. Meillä on todella hyvä työilmapiiri, eikä meillä katsota titteleitä ja kaikki auttavat toisiaan. Olemme kasvuyritys, jolla on korkea potentiaali ja erittäin laajalla skaalalla osaamista. Jos muutamalla sanalla pitäisi Notraa kuvailla, sanoisin, että se on avoin, notkea, matalahierarkkinen, luotettava ja positiivisella tavalla omalaatuinen. Mielestäni Notralla pidetään huolta työntekijöistä, tarjotaan hyviä työsuhde-etuja sekä annetaan mahdollisuus edetä uralla.

Kiitos!

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.