Etusivu » Töissä Notralla » Sähkö- ja automaatiotiimin päällikkönä Notralla

Sähkö- ja automaatiotiimin päällikkönä Notralla

Janne Sarin on 37-vuotias sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri ja toimii tällä hetkellä Notran sähkö- ja automaatiotiimin päällikkönä. Tiimi koostuu automaatioinsinööreistä, sähkösuunnittelijoista sekä asentajista.
Janne kertaa Notran tarjoavan palveluita hyvin laajalla skaalalla sähkö- ja automaatiotekniikan parissa. ”Notran palveluportfolio kattaa kaiken sähkösuunnittelusta aina robotti-, logiikka- ja valvomojärjestelmiin. Näiden lisäksi meiltä hoituu monipuolisesti laitteiden kunnossapito, modernisoinnit, tekninen tuki sekä laiteasennukset,” hän lisää.
Janne Sarin - Notra, sähköinsinööri
Jannella on runsaasti työkokemusta erilaisista tehtävistä. Hän on toiminut esimerkiksi paperitehtaalla lukuisissa eri tuotannon tehtävissä sekä vuoromestarina. Teollisuuden kunnossapidon parissa hän on työskennellyt Valmetilla, Sataservicellä, Quantilla ja Notralla eri tehtävissä. Janne aloitti Notralla sähköinsinöörinä ja on edennyt sähkö- ja automaatiotiimin päälliköksi – vankka ja laaja-alainen ammattitaito edesauttaa tehtävässä onnistumista sekä tiimin tukemista.
Notralla työ on hyvin vaihtelevaa; Janne on toiminut muun muassa laitteiden modernisointiprojekteissa, vastannut sähkö- ja automaatiopuolen toteutuksesta esimerkiksi elintarviketeollisuuteen tehdyissä projekteissa, sekä ollut vastuullisissa rooleissa erilaisten koneiden modernisointiprojekteissa.
Janne kertoo Notralla työskentelyn olevan monipuolista, joustavaa ja työntekijää tukevaa. ”Erilaiset projektit luovat sopivasti haastetta ja vaihtelevuutta työhön, yksikään päivä ei ole samanlainen Notralla,” hän toteaa juttutuokion päätteeksi.

Kiitos!

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.