Etusivu » Uutiset » Monipuolista kesätyötä Notralla

Monipuolista kesätyötä
Notralla

Monipuolista kesätyötä Notralla
Reippaat nuoret miehet Leevi, Santtu, Niko ja Perttu päätyivät Notralle kesätöihin. ”Kun peruskoulu tuli päätökseen, oli aika päästä hetkeksi kiinni työelämään kerryttämään osaamista ennen syksyllä alkavaa ammattikoulua,” kertoo yksi heistä. Osa menee opiskelemaan metallialaa, osa sähköalaa ja osa rakennusalaa. Notralla he ovat päässeetkin tekemään kaikki omalle alalleenkin liittyviä työtehtäviä.
Nelikko päätyi kesätöihin eri reittejä pitkin. Toisilla oli kokemusta Notrasta jo TET-harjoittelun kautta ja toiset ottivat rohkeasti suoraan yhteyttä. Nelikko on päässyt muun muassa maalamaan, siivoamaan, kasaamaan kaappeja sekä hitsaamaan ja tekemään pieniä sähkötöitäkin -rautaisten ammattilaisten valvonnassa.
”Kaikista mukavinta on ollut, kun on saanut työskennellä kavereiden kanssa ja tehdä monipuolisesti erilaisia töitä. Jokainen päivä on omanlaisensa, se on hienoa. On ollut kiva myös huomata, että notralaiset ovat auttaneet aina tarvittaessa. Haastavinta kesätöissä on tosin ollut tähän mennessä aamuherätykset,” virnistää yksi pojista.
Nelikko on tykännyt kesätyöpaikastaan ja arvostavat oppia, jota ovat saaneet. Työelämätaidot ovat kehittyneet paljon. Nuoret miehet haluavat haastattelun päätteeksi toivottaa Notran uutisten lukijoille hyvää kesää!

NotraTekin tiedote

Hannu Rinne ja Notra Oy ovat perustaneet uuden yrityksen, joka kantaa nimeä NotraTek. Toiminta on käynnistynyt ja sitä kehitetään järjestelmällisesti eteenpäin.

Lue lisää

Notran osaaja esittäytyy

Hannu Heikkilä: ”Notran ammattitaidolle on jatkossakin tarvetta maailmalla.”
Hannu Heikkilä on pian 56-vuotias kokenut ammattilainen ja hänellä on laajan kokemuksensa sekä…

Lue lisää

Notraan olen voinut luottaa

”Toimitamme ja valmistamme paperitehtaiden valmiiden paperirullien jälkikäsittelyjärjestelmiä, kuten kuljetus- ja pakkausjärjestelmiä kokonaisina projektitoimituksina ympäri maailman.”

Lue lisää

Kiitos!

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.